hits

Fredag folkens!

19.05.2017 - 10:40 3 kommentarerNormalt roper jeg ut på fredager: Endelig fredag!

Men i dag føler jeg liksom at vi har hatt helg, midt i uka med feiring av 17. mai haha. Har dere også den følelsen?

Plutselig ble det varmt også. Det var så utrolig kaldt i starten på denne uka men i dag var det kjolevær igjen.. Varmt og godt ute. Det er deilig. 

Her hjemme går både brød og vaksepressa for fullt. 

Mine rutiner er slik at jeg i løpet av ukedagene ikke ofte vasker klær. Eller så har jeg faste dager det skjer på, dette for å slippe så mye klær som henger rundt. Men med mamma på besøk så bakes det både brød og vaskes det på spreng. Har aldri vært så rent og ryddig her. 

Så en liten tilbakemelding:

Jeg har fått en del spørsmål om innlegget: Slik blir han vortefri. ( annonseinnlegg)

Jeg valgte åpent å fortelle om dette og hvilket av barna det var fordi det gikk så bra med behandlingen og fordi vi alltid har vært åpen om de forskjellige tingene her hjemme. Det er alt fra kviser til andre hudproblemer. 

Før jeg la ut innlegget diskuterte jeg nøye bildene med Nettavisen. Tekst og utforming av dette ble godkjent av salgsavdeling og kunden selv. 

Sammen så vi på dette som noe fint og at det kanskje kunne hjelpe andre som har samme utfordring. 

Etter jeg postet innlegget har jeg fått en del spørsmål om barnet som ble nevnt i saken kunne føle dette som ukomfortabelt. Det var ikke tilfelle og derfor ble barnets navn også nevnt. Jeg har i ettertid fått reaksjoner på dette og har valgt å lytte til disse. Det var det første jeg gjorde mandag morgen da jeg så at noen kommenterte dette. 

Etter samtaler med både Nettavisen og kunden har vi bestemt å ta bort både bilde av barnet og navnet. Dette for å imøtekomme noe av tilbakemeldingene som kom. Men vit at for barnet så har dette ikke vært en stor greie. Hele klassen har snakket om dette og hadde jeg som mor kjent at barnet følte ubehag ved å være med i en slik kampanje så hadde jeg selvsagt ikke postet bildet. 

Så derfor er det innlegget nå redigert og jeg skal i fremtiden være enda mer påpasselig og se ting fra flere sider før barna blir inkludert i reklamer. 

Tusen takk til alle som sa ifra på en veldig ryddig og fin måte. Jeg setter utrolig stor pris på dere. Sånn lærer også jeg noe på denne bloggreisen. 

Det er altså hektiske dager her hjemme hos oss. Senere i dag kommer det en oppskrift på en langpannekake som du lett kan ta med deg på avslutning. Og med en krem og topping som barna bare elsker. Mai og juni er liksom dugnadenes måned og det er avslutninger både på skoler og fritidsaktiviteter. Så denne langpannekaken er topp til akkurat det. 

Nå håper jeg dere koser dere på denne fredagen og får en riktig så god avslutning på denne uken. 

Gode klemmer ♥

Følg meg gjerne også på: Instagram,  FacebookPinterest eller Twitter ♥ Eller snap med meg på annebrith.no

 

 

3 kommentarer

19.05.2017 kl.15:51

No virker du skikkelig likanes! Fortsett sånn 🤗

Ønsker deg alt godt 😊

Sunniva

19.05.2017 kl.15:58

Flott, Anne Brith!

God helg :)

Sigrid

19.05.2017 kl.17:32

Det ser bare sååå koselig ut på kjøkkenet der hjemme med deg og mammaen din ❤ Koselig å komme innom snapchat og bloggen og se hva dere finner på for noe. Tror dere ler mye sammen. Virker slik.

Veldig fint å se det nære forholdet. En trygghet på en måte... og den smitter garantert over på barna!

Heier alltid på deg AB ❤

Skriv en ny kommentar