hits

Når noe tar slutt ❤

28.07.2017 - 07:59 11 kommentarerAltså, vi mennesker er jo ingen maskiner, så det er helt normalt å kjenne litt tomhet når noe tar slutt. 

Men dessverre er det ikke noe som varer evig! Jeg husker vi var en jentegjeng som fikk barn samtidig og som samlet oss i en facebookgruppe. Der inne var det en smart dame som sa: Ingenting varer evig, derfor er det viktig å nyte det så lenge som det varer. 

Og når det er over så ser man tilbake på ting på en god måte, og husker det som en fin tid.

Jeg bruker alltid å si at jeg tror det er en lærdom i det meste. Særlig når man går på trynet. Da lærer man jo egentlig mest. Klarer man å stable seg opp på bena og så bare fortsette så vil man jo til syvende og sist både bli sterkere og muligens vinne.

Man vinner i alle fall ingenting om man blir liggende når man har blitt slått ned :P

Dette kan jeg mye om. Både fordi jeg har lest ufattelig mye om dette og jeg har opplevd så mye. Ofte kan det være mennesker som faktisk ikke er slik du hadde forestilt deg at de skulle være. Ikke føl deg skuffet. Vær heller glad for at du fant ut hvordan ting var og kan gå videre. 

Når du da bestemmer deg for å gå videre så må du ALDRI se deg tilbake. Det er ingen vits. Akkurat dette har jeg blitt god på. Når en dør lukkes åpnes en ny. Og jeg kan ikke få presisert det nok. Så raskt du beveger deg videre og bort fra en situasjon vil nye muligheter skapes. 

Jeg tar nesten daglig turen ned til Glomma og sitter der mens jeg tenker på ting som skal skje fremover, eller bare analyserer hvordan de siste ukene har vært. Jeg tenker på avgjørelser jeg har tatt og hva jeg kan gjøre for å bli enda bedre på ting jeg kanskje ikke er så god på. 

For meg har det siste året vært magisk. På mange måter. 

Jeg har tatt noen veldig skumle avgjørelser som jeg enda ikke har fortalt dere og jeg har staket ut en kurs for de neste 5 årene. 

Det er så utrolig givende å vite at hard arbeid faktisk lønner seg og at det å ta skumle valg faktisk kan føre til helt uventede ting. 

Jeg er på et utrolig bra sted akkurat nå. Det var jeg definitivt ikke for et år siden. Jeg bestemte meg for å skrive opp hva som ga meg energi og hva som tappet meg for energi. Det som tappet meg kvittet jeg meg med og det som ga meg energi har jeg gjort alt for å få mer av inn i livet mitt. 

For meg var vennskapet til mine barndomsvenninner noe som ga meg ekstremt mye energi. Hver gang jeg hadde møtt dem eller hadde vært sammen med dem følte jeg meg som en ny person. Jeg var glad og lykkelig. Vi har alle nå kommet til et sted i livet hvor barna er blitt tenåringer og vi alle kan gi litt mer slipp og derfor også prioritere å treffe hverandre oftere. 

Det har vi gjort nokså regelmessig det siste året og dermed har jeg fått store doser med vitamininnsprøytning av energi. Dette positive fokuset har gjort meg gladere og lettere til sinns. 

Det er godt å finne tilbake til hverandre igjen. Og fremover ser jeg verdien i å være sammen med dem, derfor prioriterer jeg heller turer med dem enn andre ting. 

Det som er bra med de vennene man har fra man er 5-6 år er at man har kjent hverandre så lenge at vennskapet tåler en støyt. Vi kan le, gråte, være komplett crazy, danse på bordene uten at noe betyr noe. Vi er uenige og diskuterer, akkurat slik vi har gjort i 35 år. 

I love it ❤

Nå er også ferien over. Sukk. Det har vært en helt fantastisk sommer. En liten tur til København nå før det braker løs. Det kommer til å skje så vanvittig mye gøy til høsten. Men mer om det senere.

Gode klemmer ❤

Skjorten og skjørtet er fra Zara ❤

11 kommentarer

Atle

28.07.2017 kl.08:39

Når noe er veldig bra + sier vi " drittbra " her jeg bor. Det var drittbra skrevet.Ble faktisk litt vemodig for det minner meg om en fin tid.

Ha en fin laaaaang helg.

Lydia

28.07.2017 kl.09:00

For et fint innlegg å lese denne morgenen ❤️ Det er helt samt det du skriver. Kjenner meg så vanvittig godt igjen! For meg har ferien akkurat starta, og jeg gleda meg veldig. For ferien min starta med noen helt fantastiske turer. Jeg så fram til dem, og svevde på ei sky alle de 4 dagene. Mye mindre søvn enn vanlig, men fortsatt like oppegående og happy. Så kom jeg hjem på søndagen da, pakka ut og la meg. På mandag var det ikke jobb, og jeg bare innså at jeg savna det skikkelig. Dro på besøk i barnehagen den dagen, og gjorde det igjen i går 😂 Tirsdagen malte jeg, men onsdagen var en helt forferdelig dårlig dag.. Alle de gode opplevelsene, og så hadde jeg plutselig "ikke noe" å gjøre. Savna opplevelsene, turene, jobb, ville bare ha noe å gjøre liksom. Skikkelig tom i kroppen. -Men nå tenker jeg bare på alle de gode minnene og koser meg med dem. Planlegger noen ting fremover, og det er deilig å ha ferie! Besøke barnehagen kan jeg gjøre når jeg vil, og jeg er totalt fri for alt. Jeg gjør ting som gjør meg glad, og jeg prioriterer de menneskene som gjør meg lykkelig aller mest. ❤️

Kirsten

28.07.2017 kl.09:16

Du skriver så godt om dette, Anne Brith! Jeg er så veldig enig! Det er viktig å prioritere de tingene og menneskene som gir deg noe positivt. De som ønsker å være noe positivt i livet ditt og gir av seg selv. Og som alltid er der, selv når man treffes sjelden.

Jeg kom hjem fra en tur på fjellet i går. 3 dager på tur helt alene, men likevel ikke alene. For man møter så mange hyggelige mennesker når man er på tur på fjellet. Det sammen med flott natur, stillhet og roen ved å gå alene, samtidig med å pushe mine fysiske grenser litt, har virkelig gitt meg en vitamininnsprøyting.😊 Og om en liten uke kommer en av mine beste venninner på helgebesøk. Kan man ha det bedre?

Elisabeth

28.07.2017 kl.09:36

Du er så flink til å gjøre ting som gjør deg glad. Avslutte ting som ikke er bra. Ærligheten din. Nyt hver dag og kos deg i København. En av mine favoritt byer 🌞

C

28.07.2017 kl.09:57

E d slutt med han i Tromsø?

I så fall va d en vanskelig måte å fortelle d på

Anne Brith

28.07.2017 kl.15:53

C: ? Slutt? Kan ikke akkurat si jeg har hatt noen kjæreste noen steder.... :P Var i tromsø pga jobb og for å treffe en venninne :)

Spekuluria

28.07.2017 kl.12:16

Sitat fra dette innlegget:

"Det som er bra med de vennene man har fra man er 5-6 år er at man har kjent hverandre så lenge at vennskapet tåler en støyt. Vi kan le, gråte, være komplett crazy, danse på bordene uten at noe betyr noe. Vi er uenige og diskuterer, akkurat slik vi har gjort i 35 år."

Sitat fra forrige innlegg:

"Mental ubalanse gjør at jeg ikke fungerer som jeg burde både på jobb og hjemme og derfor er det ofte slik at om jeg føler jeg bærer på ting som jeg ikke er happy med så deler jeg det uansett med mine nærmeste.

Mine nærmeste er jo dere." (dvs oss lesere på bloggen).

Bare lurer på hva vennene dine sier når du skriver at VI (bloggleserene) er dine nærmeste og ikke vennene du har hatt siden dere var 5-6 år?

Anne Brith

28.07.2017 kl.15:54

Spekuluria: Jeg tror det å skrive blogg blir som å skrive en dagbok. Det betyr at når jeg skriver føler jeg meg veldig "nær" noe som jeg ikke helt kan beskrive... det med bloggen er alltid nærere på en måte. Vet ikke om du forstår?

Heidi

28.07.2017 kl.15:09

Kloke ord som er verd å ta med seg 😊

Tusen takk for at du deler dine tanker og erfaringer med oss .

Digger deg Anne Brith ! ❤️

hege

28.07.2017 kl.16:16

Dette med at ett par av oss lesere har nevnt og lurt på om du har kjæreste i Tromsø er fordi du sa på bloggen at du hadde en mann i ditt liv og det holdt med han ene😊

Til hege

28.07.2017 kl.21:10

Hun skrev jo dette i "Nei, du kan ikke ta på meg" dette da noen nevnte at nå gikk hun glipp av mannebekjentskap:

"Anne Brith

16.07.2017 kl.14:08

Anonym: Hæ? Ha ha Ok jeg har faktisk en jeg og derfor trenger jeg ikke det mer... altså en mann. En er nok for meg..."

Så hvordan skal man tolke det da?

I det ene øyeblikket har hun mann i det neste ikke??

Skriv en ny kommentar