hits

Hvorfor svarer du ikke leserne dine, Anne Brith?

29.07.2017 - 12:25 20 kommentarer

Noen ganger sjokkerer dere meg virkelig! Jeg blir til tider helt satt ut av ting jeg får spørsmål om. Det går virkelig ikke an å spørre om dette!

Så får jeg selvsagt, når jeg da ikke svarer, kommentarer som: Hvorfor svarer du ikke leserne dine, Anne Brith?

Altså, noen ganger så vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal svare. Noen spørsmål er for intime, noen spørsmål er for såre eller så dreier noen spørsmål seg om mennesker rundt meg som ikke har bedt om å leve et liv i offentligheten. 

De aller drøyeste spørsmålene gjelder meg, utseendet mitt eller veldig private ting. Jeg snakker VELDIG private ting. 

Jeg har vokst opp i en raus og omsorgsfull, nordnorsk familie. Med en mamma som var åpen og snakket om alt mulig. Pappa var litt mer stille, men jeg kunne alltid spørre han om ting jeg lurte på. Mamma og pappa er mennesker som aldri kranglet men som var opptatte av at vi skulle snakke sammen for å løse konflikter. Når noe plaget oss ble det snakket om og vi løste ting ved å ta det opp direkte med de det gjaldt. Vi delte ikke historiene ved middagsbordet eller med andre. Vi vernet litt om privatlivet og detaljene. Dette har kanskje gjort meg litt konservativ. 

Hjemme hos mine foreldre var det også alltid fokus på det indre. Hva vi gjorde som var bra. Ikke hvordan vi så ut. Jeg har derfor i alle år følt at det å være smart og morsom var mine sterkeste kvaliteter. Ved siden av at jeg bryr meg veldig om de menneskene som står meg nærmest. Jeg prøver hver dag å vise kjærlighet og godhet mot de jeg møter. 

Om neglene mine er stylet, eller hvor vippene mine er fra, har aldri vært et tema. Ikke før jeg begynte å bli mer synlig foran kamera. 

Jeg husker en av mine første "rødløperfester". Jeg hadde ikke fikset neglene, ei sminket meg særlig. Mine bryn var ustelte og man kunne tydelig se at jeg var en sliten mamma. Jeg ble mer eller mindre slaktet på snap. Fikk tilsendt linker fra forum hvor jeg ble diskutert. Masse stygge ting ble det sagt om meg. 

Vet dere hva? 

Jeg er så stolt av meg selv og den jobben jeg har gjort de siste årene at om noen mener jeg ser stygg og sliten ut så driter jeg i det. 

Jeg prøver å unngå spørsmål om utseendet mitt. Det er jo også for meg sårt å få kommentarer som at jeg er dritstygg og at jeg ser dritsliten ut. Særlig nå når jeg faktisk er i en periode hvor jeg føler meg fantastisk bra. 

Men jeg skal si dere en ting: Jeg har lært meg å leve med det. Men dere må også skjønne at jeg da ikke svarer. Kommentarer blir slettet og folk blir blokkert på snapchat. Selv om jeg har sagt at jeg i det lengste vil prøve å unngå å blokkere noen så har jeg også en grense. 

Jeg synes det er vanskelig å svare på spørsmål om kroppen min. Jeg er redd for at unge jenter skal tro at jeg har idealvekten eller alle svarene. Jeg vil innerst ikke at unge jenter skal ønske å være som meg. Jeg vil at de skal ønske å være sitt beste jeg. Men jo mer jeg snapper og skriver om mitt liv jo mer opptatte er dere av hva jeg spiser, hva jeg drikker og hvor mye jeg trener. 

Jeg kan være ekstrem til tider. Er det lurt å kommunisere? Kan jeg fortelle at jeg vil slanke meg 5 kg når jeg bare er 58 kg selv? Skjønner dere? 

Jeg fikk tatovert bryn fordi dere lesere stormet mot meg og mente jeg ikke så pen nok ut. Er det virkelig mulig? Jeg må jo være enig i at mine bryn ser smashing ut nå, men hvor har verden kommet når vi hakker på influencere for at de er annerledes? Skal vi egentlig ikke omfavne annerledesheten? 

Jeg har vært åpen om både hva jeg bruker på mat i uken og hva jeg tjener. 

1000.- i uka på mat

Min aller første million

Når spørsmål beveger seg innenfor komfortsonen og jeg føler ubehag ved å snakke om det, så ignorerer jeg spørsmålene. Det er noe jeg føler jeg både har rett til og noe jeg føler jeg må gjøre for å kunne stå i dette. Altså stå i det å være såpass offentlig. Så da blir jeg svar skyldig. Det synes jeg at jeg må få lov til. 

Kan vi få en "tour of the house" har mange spurt meg om. Dere vil se alle rom samt alle klesskap. Jeg har frem til nå nesten ikke filmet eller tatt bilder på barnerommene. Det føles litt for privat. Her hjemme har vi frisoner for barna. Det vil jeg fortsette med. 

Jeg synes ikke det å vise frem klesskap passer seg helt. Mulig vi kommer til å vise dem frem når vi får et nytt hus men akkurat nå er det ikke aktuelt. 

Jeg er ikke den som har det nyeste eller feteste på interiør heller. Jeg har den samme sofaen jeg hadde for 10 år siden og faktisk de samme gardinene. 

Skrivebordet mitt er arvet og sengen er klar for å byttes ut. Så herfra blir det ikke noen "housetour". Dere hadde kun sett hauger av rent tøy liggende overalt uansett haha. 

Dog må jeg innrømme at jeg liker å ha det ryddig rundt meg. Derfor noen bilder av huset i dag på bloggen. 

Julepynten henger på lampene fremdeles :P

Her er ti ting du kanskje ikke visste om meg:

  1. Jeg er A menneske.
  2. Jeg er elendig på middager og derfor lager barna 9/10 ganger middag.
  3. Jeg må matche truse med bh. Klarer ikke å kle på meg om jeg ikke har et sett som hører sammen på meg.
  4. Kjøper derfor alltid 1 bh og 3 truser når jeg handler undertøy :P
  5. Min iq er 129.
  6. Jeg tror på Gud og ber hver kveld før jeg legger meg.
  7. Jeg kan forandre mening. Det betyr at jeg kan skrive at jeg mener en ting et år og så mene noe annet året etter. Heldigvis blir vi mer opplyst og er jeg i stand til å forandre mening. 
  8. Jeg kan si unnskyld, selv om jeg føler jeg ikke har gjort noe galt, bare for å bevare freden. 
  9. Jeg forventer alltid at en mann betaler når jeg er på date. Gjør han ikke det blir det ikke en ny date.
  10. Jeg har skrevet innlegg i affekt som jeg angrer på . Derfor laget jeg et innlegg hvor det sto at jeg ikke skulle gjøre dette mer. Innlegget het: IKKE SKRIV INNLEGG I AFFEKT. Dette innlegget ble lagt i "drafts" slik at det lå øverst og ble sett av meg hver gang jeg logget inn på bloggen. Innlegget lå på autopublisering og vips en dag lå det offentlig. Dette var selvsagt nokså klønete, men jeg trenger påminnelser som dette for å holde fokus. Det var selvsagt ikke meningen at det innlegget skulle publiseres :P Nobody is perfect ❤

Håper dere har en god lørdag, med eller uten drøye spørsmål ❤

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no
 

20 kommentarer

Organized

29.07.2017 kl.12:41

Synes det er rart at folk ikke forstår dette selv.. Noen ting skal man slippe å svare på!Stå på Anne Brith😘

Lydia

29.07.2017 kl.12:50

Omg.. 😳 Så ille kan det altså være, huff, jeg har ikke ord. Vær den du er, og gjør det du gjør. Du ser vanvittig bra ut for tida, ikke la noen få deg til å tru noe annet. Hvordan du ser ut, hvordan huset ditt ser ut osv har da søren meg ikke no å si så lenge du har det bra og gjør ting som er bra for deg. Du er aleine med 4 barn, og det skal syns i et hus det. Og om du er sliten innimellom, så er da det bare menneskelig. Jeg beundrer deg og ditt pågangsmot jeg. At du står i alt uansett hvordan dag du har. Keep going, du er god! ❤️

HildeSS

29.07.2017 kl.12:56

Helt utrolig at folk ikke har de sperrene....

Du inspirerer meg på så mange måter! Ståpå-vilje, fokus, egenutvikling, familielivet, økonomien, og ikke minst bakingen da!

Klem

Adriane

29.07.2017 kl.13:15

Folk misforstår noe så grundig. De skal være takknemlig for de svarene du faktisk skriver, ikke klage over de svarene som aldri kommer. Ingen har da krav på noe svar fra deg?

Offentlig person er ikke ensbetydende med altoppofrende person som skal stå på pinne for alle følgerne sine. Ærlig talt.

Stå på, jeg er ikke alltid enig med deg i ting du skriver, men jeg beundrer deg for åpenheten og ærligheten din ;-)

Atle

29.07.2017 kl.13:49

Skjønner det godt jeg da for det hender jeg får 10 kommentarer å da svarer jeg og bruker mye tid på det. Du får vel flere enn meg og mange du sletter vil je tro. Du har svart meg en gang og det var jo jeg veldig fornøyd med, men fy så dårlig gjordt å ikke si takk for det fine blomsterbilde jeg sendte på snap 😂😂😂 Det er vel det eneste du fikk tenker jeg 😉😂

Styggt redd for at du nå blir oppslag i for den overskriften.

Bloggomtoppbloggere.wordpress.com

D håper jeg du finner trøst i at jeg konverterte fra Ikke liker til Liker + av ren nysjerrighet. Ha ei fin helg.

Anne Brith

29.07.2017 kl.16:44

Atle: Aldri sett på den bloggen. Hørte bare at nettavisen slettet hele bloggen pga brudd på norsk lov så jeg bestemte meg da for aldri å klikke meg inn der :)

Tove-Lise

29.07.2017 kl.14:19

Stå på Anne Brith! Du er en flott blogger og jeg heier på deg 😊😊 Heia heia!!!!

Bebe

29.07.2017 kl.14:26

Hei Anne-Brith.

Jeg synes du er flott! Både hvordan du virker å være som menneske, og hvordan du ser ut. Men jeg har spurt deg et spørsmål gjentatte ganger uten å få svar. Er det Kitchen Aid Artisan 4,8 ltr du bruker til dine oppskrifter? Er dette for intimt? Håper ikke det 😊😉 Håper på svar, og ønsker deg en flott dag 😊

Anne Brith

29.07.2017 kl.16:43

Bebe: ha ha Nope! Jeg har den standardmodellen ja.

Jea

29.07.2017 kl.15:48

hei! hvor er putetrekkene fra? de var så fine!

Anne Brith

29.07.2017 kl.16:43

Jea: De er fra kid eller princess

Sara Angelica

29.07.2017 kl.17:18

Jeg har aldri forventet noe svar når jeg har skrevet til deg på blogg, facebook, snap eller hva enn.

Og blir like mye i ekstase og må fortelle alle vennene rundt meg "JEG FIKK SVAR FRA ANNE-BRITH" hver gang jeg får svar :'D

Anne Brith

29.07.2017 kl.17:44

Sara Angelica: DET er superkoselig! God klem :)))

Lizbeth Osnes

29.07.2017 kl.18:08

Jeg syns du er blant de flinkeste til å svare på kommentarer, jeg. I alle fall i kommentarfeltet, og ikke minst egne innlegg til enkelte kommentarer. Fatter ikke at folk skal henge seg opp i sånt :-)

Tove

29.07.2017 kl.21:08

Jeg syns det er merkelig at folk forventer svar på alt mulig rart. Og jeg syns du er flink til å svare, men mener du er i din fulle rett til å velge selv hva du vil svare på.

Ha en fin helg videre.

Anita

29.07.2017 kl.22:17

Haha jeg er stikk motsatt av deg på punktet ang betaling på date! Jeg forventer absolutt ikke at mannen skal betale, hvorfor skal han det? Jeg forsørger meg selv og tjener egne penger, det kan da like gjerne være meg som betaler:p

Anne Brith

29.07.2017 kl.22:24

Anita: Sikkert en greie jeg ble lært opp til da jeg bodde i utlandet.

House of Nicole

30.07.2017 kl.08:46

Kult innlegg! Veldig bra at du setter ord på dette som mange bloggere opplever. Bra at du tørr å gå mot strømmen! Vi trenger flere som gjør det. Er selv alenemamma i førti årene og en ser ikke alltid smadhing ut. Men du har grunn til å være stolt over å oppdra 4 barn alene. Det er tøft. Ha en fin søndag<3

Jeanette

30.07.2017 kl.11:43

Dette inlegget likte jeg godt!! Kanskje en av de beste?!😍😍😍

Guro

02.08.2017 kl.19:06

De er leserene dine, ikke brevvennene dine. Halve poenget med å blogge er vell at du skal få si det du vil, ikke nødvendigvis at leserene skal få lese det de ønsker å vite.

Skriv en ny kommentar