Fulle av beundring ❤

20.08.2017 - 09:45 4 kommentarer

Vi er stolte her hjemme! 

Alle sammen! 

Som familie synes jeg det er viktig at barna tar del i hverandres hverdag. Det betyr at vi dropper vår egen agenda til tider for å støtte opp om en annen i familien. En slik støtte og heiagjeng er viktig videre i livet. Derfor har dette vært en hjertesak her hos meg i mange, mange år. 

Vi tar del i hverandres oppturer og nedturer. På denne måten håper jeg å lære barna at når de er voksne så har de ikke bare meg men også sine søsken som er der for dem og som forhåpentligvis da har skjønt at på viktige dager i livet så støtter vi hverandre. 

I sommer har jeg og Annika mer eller mindre bodd i Tigershallen. Gutta har vært prisgitt oppvarmet mat, pizza ut av fryseren eller restemat. Det har vært lite tid til dem. 

Men som familie så må man også gjøre ting sammen og når den ene, som nå er Annika, har et stramt program, så må vi andre delta der. 

Derfor var det en selvfølge at gutta ble med på treningen da vi skulle hente Annika og handle til skolestart. I over to timer satt Espen og Sven i hallen og beundret Annikas "skills" . 

Vi er stolte. 

Gutta er stolte. 

Jeg ser det på dem hvor imponerte de er av innsatsen hennes. De roser og heier.

Og det er slik det skal være. En annen gang er det deres tur! 

Du kan se det i øynene deres! Og jeg hører det når de snakker til henne etter endt trening! 

Bra jobba, Annika! 

De ser hvor mange timer Annika har lagt i dette og de støtter på en helt annen måte enn det jeg gjør når ting går trått. 

Som forelder så har jeg ukentlig prøvd å snakke med barna om hverdagen deres. Temaer har blitt tatt opp mens vi har spist slik at vi alle kan ta del i hva som foregår i hverandres liv. Noen problemer er større enn andre men ved å få barna inn i hverandres hverdag har jeg sett at de bryr seg mer og mer om det som skjer i livene. Nå som Annika begynte på ungdomsskolen så er det godt for en mamma å se at storebroren venter med å gå til skolen slik at han kan gå med Annika første dag. 

Jeg tror det gir ekstra trygghet. 

Så lærer barna seg også at det er viktig å bry seg om hva som skjer i livene samtidig som de lærer at tiden jeg har til rådighet må deles. Det er bra å lære seg å unne andre suksess og fremgang. Heie på andre enn deg selv liksom. 

Vi er der for hverandre! 

Ferdig snakket!

En epoke i Annikas og vårt liv er snart over. Det har vært en vill sommer. På mange måter. Vi har blitt om mulig enda mer sammensveiset som familie. Vi har gått gjennom noen kriser, som vi ikke har delt her, men som vi har brukt tid på her hjemme og vi har lært mye om det å leve livet i offentligheten. 

På tirsdag er uttaket. 

Uansett hva som skjer så er vi utrolig stolte og fulle av beundring! 

Det kan dere sikkert se?

God søndagsklem!

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram  eller kommuniser med meg på snapchat: annebrith.no

Annika øver på stille salto sammen med Julie Westvang.

4 kommentarer

Jannicke Elnæs

20.08.2017 kl.10:19

sååå fint når søsken også stiller opp for hverandre!

Blir veldig spennende å høre om hvordan det går på tirsdag, masse lykke til - til Annika <3

Elisabeth H

20.08.2017 kl.10:20

Så viktig å lære barna at man er der for hverandre. Viktig lærdom til senere i livet og gjør dem mer sammensveiset som søsken. Lykke til for Annika! 😊👍

Lydia

20.08.2017 kl.11:06

Utrolig ❤️ Fantastisk rørende ❤️

Liss

21.08.2017 kl.11:38

Det er godt å ha hverandre, og heldig er de som har søsken. <3

Masse lykke til på tirsdag

Skriv en ny kommentar

hits