Jeg må slutte å blogge!

11.09.2017 - 16:37 41 kommentarer

Slutte å blogge var aldri noe alternativ. 

Frem til nå.

Det er ikke akkurat hemmelig at de siste dagene har vært preget av mange forskjellige tanker. 

Ifølge deg må jeg slutte å blogge. Jeg må slutte å dele min hverdag på snapchat og jeg må egentlig gjøre det DU mener er best. Altså holde kjeft om temaer som engasjerer meg og bare bake. 

Om jeg slutter å blogge så vinner du. 

Du ja. Du vet godt hvem du er. 

Du har sjikanert meg i over et år nå. Jeg skal ikke ramse opp alt du har gjort for det kan vi heller overlate til politiet. Men for meg er dette dråpen.

Om jeg slutter å blogge så vinner jo du. Det er jo det du vil. At jeg skal få meg en annen jobb. 

Først tenkte jeg at jeg skulle offentliggjøre din ip adresse, men det turte jeg faktisk ikke. Det er sikkert ikke engang lov. Men jeg har vurdert det. Skulle jeg bare gi ip adressen din til noen som visste hvordan man fant mennesker?

Men så kommenterte du jo med navn og alt på facebook og vips var linken lagt. Jeg skjønte plutselig mer. 

Jeg har grublet i over et år nå på hvorfor du hater meg så mye? Hvorfor du skriver til mine venner og mine nærmeste? Klær blir bestilt i mitt nav og frisørtimer og timer hos hudpleiere blir bestilt. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har måtte overbevise folk i andre enden av telefonen om at jeg IKKE er den som bestiller slike timer. I min verden er det ikke plass for så mye hat. Og om jeg slutter å blogge så har du vunnet. Og hatet har seiret. Styggedom, baksnakk og sinne har vunnet over kjærlighet og fremsnakk. 

Jeg står for de siste verdiene. Jeg prøver å spre kjærlighet. Og har jeg ikke noe godt å si om noen så holder jeg kjeft. Prøver i alle fall. 

Dette har plaget meg lenge. 

Jeg blokkerte deg først men det ble bare verre og verre. En stund tenkte jeg rett og slett at jeg skulle reise til deg og gi deg en blomst. Jeg prøvde til og med å åpne meg for deg å fortelle deg om min innerste angst. Bli kjent med deg. Jeg delte ting med deg på privaten da en av mine barn hadde det vanskelig. Trodde du ville forstå. 

Jeg har prøvd å finne ut hva jeg har gjort som gjør at du hater meg og hva jeg kan gjøre for å få det til å ta slutt? Men jeg kommer ikke opp med noe vettugt svar. 

Haterne må aldri vinne mamma. Sier barna, når de ser at jeg gråter. 

Men du har vunnet det første slaget. 

Gratulerer med det!

Takk for at dere leste ❤

 

41 kommentarer

11.09.2017 kl.16:49

Endelig et fornuftig innlegg :)

Pernille

11.09.2017 kl.16:50

Dette er ikke greit, hjelper lite at jeg sier det, men håper du vinner og ikke lar så. E ødelegge det som du har bygget deg opp ♥️

Lillyann

11.09.2017 kl.17:02

What???? Hva er det med folk?? Jeg forstår ikke helt at det er mulig å hate så mye, det er jo helt sykt. Eller om jeg prøver å forstå så husker jeg at jeg mislikt en person veldig mye, og mer jeg tenkte på henne jo svartere ble mine taner, så jeg måtte gi slipp. Hat fortærer et menneske innvendig, og jeg fatter ikke at man vil seg selv så vondt.

Stå på Anne Brith:). Du er en fræsk bris, og jeg digger måten du er på:). Du er ikke A4 , og vi trenger mennesker som ikke følger det ordinere, vi trenger alle å være den vi er, ikke den andre vil vi skal være. Du er rå:)))

11.09.2017 kl.17:17

Fin click bait må jeg si

Gretha

11.09.2017 kl.17:19

Altså....kjenner jeg blir provosert!! På dine vegne. At det skal finnes folk der ute som bare vil ødelegge for andre. Som bare vil andre vondt. Ikke unner andre noe bra. Drit og dra sier jeg til sånt!!

Du som trakasserer: har du ikke noe annet å ta deg til? Hva feiler deg? Har du så lite i ditt liv at du må forsure andres liv? Skjerp deg!!

Til Anne Brith - ikke la dette mennesket ta fra deg gleden ved p blogge. Du gjør en god jobb og alt du får til skyldes hardt arbeid og dedikasjon. Vedkommende er ikke verdt dine tårer, frustrasjon og sinne. ❤ Mest dannsynlig er vedkommende bare sjalu: misunnelig på det du Har, og istedet for å jobbe like hardt for å komme dit du er, heller ønsker å rakke ned på deg.

Klem

Celine

11.09.2017 kl.17:20

Anonym: hva er galt med deg? Det er på grunn av sånne som deg, at hun slutter å blogge. Og da dreper du bare gleden til oss som faktisk liker å lese bloggen til Anne Brith. Takk skal du for faen meg ha. Håoer du føler deg bra

Jillwbh

11.09.2017 kl.17:25

Fy søren så lite enkelte har å gjøre, når de kan plage deg på den måten. De bør få seg et liv!!

Du sprer glede og inspirasjon Anne Brith ❤ Du står på for at barna dine skal få et godt og solid grunnlag her i livet.

En tøffere dame en deg, vet jeg ikke om.

Heier på deg når du tar opp tema som mange tenket på, men ingen snakker om ! Det er så kult at du tørr!

Stå på! Jeg håper inderlig det ikke bare blir bakeinnlegg framover, selv om du er rå på å bake 🎂

Masse klemmer til deg ❤❤

Maya

11.09.2017 kl.17:41

😱 jeg er ikke sjokkert.egentlig.. noen mennesker er helt forskrudde..

Men når det er sagt. Anne Brith- du er en super person, motivator, baker, dame, mamma❤️ Jeg kjenner deg ikke.. men skulle ønske jeg gjorde 🤣😉 forstå meg rett! La ikke mennesker som dette ødelegge!

Jeg har fulgt deg ett par år på blogg og snapp nå!Å håper jeg kan fortsette med det 😉😊❤️

En frisk bris i en ellers forskrudd verden!

Helen Blix

11.09.2017 kl.17:45

Uffvære, kan en person komme unna med sånt.ikke greit med trakassering, blogg videre bake, være stolt mor.Hva som mangler i en annens liv for å plage andre?.stå med hode hevet og skal du lage avtaler gjør det med en hemmelig kode.Håper du blir kvitt stalkern og forsetter med å vise oss høstmoter.klem til deg

christina

11.09.2017 kl.17:52

er det mulig? hvor lite har man å gjøre i hverdagen om man bruker den på å booke timeavtaler på vegne av noen man bare vil plage? om dette er en voksen person, håper jeg denne skjems stort! og får sin straff. stor klem

Hanne-Marit

11.09.2017 kl.17:52

Fy pokker, den person må være masse sjalu.. Og slike personer som bryter av seg masse slikt har store personlige problemer. Stå på Anne-Brith... Dessverre ser jeg at den personen faktisk er inne å kommenterer i sin sjalusi. Den personen som står bak alt det som kommer frem her, må ha et meget trasig og ensomt liv.

Sender deg en kjempe klem Anne-Brith.

Jeanette

11.09.2017 kl.17:54

Helt seriøst? Jeg leser ikke bloggen din så ofte, men dette er ikke greit! Det er ikke greit å mobbe andre om de er 10 år eller 60 år! Det er heller ikke greit å trakassere andre! Vi har lover her i landet for slike ting! Håper personen blir straffet hardt! For det å ødelegge livsgnisten til andre mennesker er ikke lovlig! Min mor lærte meg en ting: hvis du ikke har noe fint å si om andre, så ikke si noe i det hele tatt! Uansett hva bloggen din handler om, så håper jeg du fortsetter!

Lisa

11.09.2017 kl.17:56

Anonym: du har det ikke bra. Det er du som øderlegger for oss alle andre som liker å lese bloggen til Anne Brith. Anne Brith du er suveren i det du gjør. Du er utrolig herlig med barna dine og bakingen. Ikke stopp ❤️ Du er ei herlig dame.

Puselina

11.09.2017 kl.18:39

Dette handler nok ikke om at noen hater deg, selv om det kanskje kan virke slik. Det handler nok mer om en person som hater seg selv nok til at vedkommende tillater seg selv å synke så dypt.

Men uansett hvor mye denne personen sliter med et eller annet som overhodet ikke er bra for hverken vedkommende selv, eller den/de (deg og/eller flere andre) som rammes av de gale tingene som sies og gjøres. Så er det absolutt på sin plass å ta tak i det via lovverket/politiet. For stopper man ikke slike mennesker en gang for alle, så vil de som oftest bare fortsette. Gjerne med ny ofre når de går lei av noen, eller når de klarer å knekke noen.

Så stå på, slike mennesker burde aldri få lov til å vinne.

Jeg heier på deg! :D

Tove

11.09.2017 kl.20:09

Så trist at mennesker er så slemme å prøver å ødelegge for deg .

Men stå på du 😄Da vinner du skriv blogg og kos deg ❤

Cecilie

11.09.2017 kl.20:11

💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️

Lydia

11.09.2017 kl.20:26

Blir kraftig provosert.... Har ikke ord.. Håper du vinner det andre slaget KRAFTIG! Heier på deg <3

Cathrine

11.09.2017 kl.21:05

Leser ikke bloggen din hver dag, men følger på facebook. Og dette er bare teit. Hva er vits med å hate så mye? Du er den bloggeren jeg liker best av alle!

Malin

11.09.2017 kl.21:21

Herregud, noen folk altså!! Barna dine har helt rett, ikke la de vinne :) Og du er sterk som orker denne dritten! Jeg hadde aldri klart meg psykisk som blogger.

Du er super, Anne Brith!! STÅ PÅ :-)

Merete

11.09.2017 kl.21:58

Nå ble jeg trist og lei, på vegne av deg. Du har valgt å åpne deg, du byr virkelig på deg selv, og så skal et slikt nettroll vinne over deg. Det syntes jeg er trist. Men sett fra en annen side, det er ikke sikkert mennesket har vunnet. For hvem skal terroriseres når du gir deg. Dette mennesket vil nok aldri stoppe trollskapen sin. Det bare flyttes til noen andre. Syntes det er synd om du virkelig gir deg. Også håper jeg at personen som ikke tør å stå frem, søker hjelp og støtte til å få bukt med egen sykdom. Vedkommende kan ikke være helt frisk. (Objektivt sett da). Men misunnelsen er nok så stor at vedkommende ikke klarer å unne andre lykke. Uansett håper jeg å lese mer fra deg, og st dette uværet er så voksen at du får den unnskyldningen du fortjener.

Anne

11.09.2017 kl.22:11

Til mobberen: Jeg ser ned på sånne som deg. Tro om du har barn, i så fall - stakkars disse barna, de kan ikke ha det lett. Tro om du har arbeidskollegaer, i så fall - stakkars disse kollegaene, de kan ikke ha det lett.

11.09.2017 kl.23:14

Hæææ, er det mulig! Er det noen du kjenner som gjør dette mot deg??? Er noen så forbanna sjalu og idiotiske at de gjør slikt? Hva har den personen eller "dyret" kan man heller kalle det og oppnå med og gjøre slikt da... Helt ubegripelig spør du meg! Du skulle anmeldt for lenge siden! Håpet dyret får ei klekkelig bot OG fengselsstraff! Det hadde jaggu vært til pass.😡

Tina

12.09.2017 kl.06:54

Jeg måtte bare skrive en liten kommentar. Til at man må tape eller vinne.. Syke mennesker vil ikke vinne. De vil sitte med det korteste strået til slutt uansett. Godhet og kjærlighet vinner. Uansett hva du velger å gjøre vil du vinne! Flotte mennesker finner måter å kommunisere på. La ikke syke mennesker knekke deg! Lykke til, og husk at du er vinner uansett. Du har kanskje jatta med, men aldri bøyd hodet..

Ingunn

12.09.2017 kl.07:22

❤️

Kathrine

12.09.2017 kl.07:59

...men hvorfor fulgte du ikke opp og reklamerte for podcasten til kusina di- som du faktisk lovet i kommentarfeltet til "Overlivet" for en stund siden? Er det dårlig stemning mellom deg og Hilde?

Anne Brith

12.09.2017 kl.10:40

Kathrine: Vi snakker daglig med hverandre :)

Sandra

12.09.2017 kl.10:02

husk å gå til politiet med dette. anmeld personen. og gjerne send mail til alle som kommenterer på bloggen med navn og addresse til denne personen så slipper du å gjøre så mye selv :)

Kathrine

12.09.2017 kl.11:39

Du svarte ikke på spørsmålet...

Anne Brith

12.09.2017 kl.12:46

Kathrine: Svarte på hva?

Hilde

12.09.2017 kl.11:44

Bruker aldri å kommentere blogger, men nå kjenner jeg at jeg blir mektig frustrert. Hva feiler det folk egentlig? Eier de ikke skam? Ingen som tvinger noen til å lese bloggen din. Misunnelse på høyt plan. Stå på Anne Brith :):)

Kathrine

12.09.2017 kl.12:50

Hvorfor du ikke fulgte opp delingen slik du lovte...

12.09.2017 kl.12:58

Dette spørsmålet fra Kathrine :

"...men hvorfor fulgte du ikke opp og reklamerte for podcasten til kusina di- som du faktisk lovet i kommentarfeltet til "Overlivet" for en stund siden?"

Anne Brith

12.09.2017 kl.13:24

Anonym: Fordi jeg ville høre et par episoder før jeg delte dette. VIlle gjerne vite hvordan den podcasten var før jeg uttalte meg om den. Nå har jeg ikke fått hørt på den enda. Kun hørt en episode.

Karin Trude Einarsen

12.09.2017 kl.13:00

Dette e så tragisk og det e utrolig trist at folk kan gjøre dette mot deg. Og kjære deg Anne Brith, ikkje gir opp, bare hev over den syke person. Du vinner uansett og den vedkommende taper. Du har mange nye og gamle venner som støtte deg. Så ikkje gir opp, for da taper du. Vær sterk sjøl om det e ikkje lett. De person har vel ikkje greit og e nok sjuk i hode og preges av stort missunnelse av deg og andre. Så søte deg hev hodet og bare gir fan til person som bare ute etter å ødelegges. Du veit kjærlighet og godheten e mykje sterkere enn hat og negativitet. Husk ikkje gir opp vennen. ☺Stå på og dette klare du.!!! Klem fra mrg Karin

Kristine

12.09.2017 kl.16:35

Herregud så lavt folk lar seg selv synke. Det er IKKE deg det er noe galt med, det er dem. Virkelig. Syns synd på barna deres som lærer at det er greit å tråkke ned på andre, i motsetning til dine som har en svært oppegående forelder med en liten touch av crazy.

Tankene dine er helt legitime, og jeg er sikker på at du kommer deg igjennom dette! Vær så snill ikke la deg knekke. Vi er mange som liker bloggen din! :)

Therese

12.09.2017 kl.17:20

❤️

Ann Beathe

12.09.2017 kl.17:21

Jizz.... hva er det med folk?! Slutt! Stopp! Nå er det nok!! Uff jeg blir bare lei meg og irritert - Anne Brith, er det verdt det?

❤❤ Jeg liker å lese bloggen din.

Tonje Skillebæk

12.09.2017 kl.17:57

Anmeld tvert! Ikke noe å vente med... Nettroll slipper unna med mye, og får holde på altfor lenge! Så til denne "Kathrine" her inne... som krever og forlanger svar på hvorfor du ikke har gjort som du lovet, osv osv...?? Hvor gammel er du, Kathrine? Er dette måten du ordlegger deg på når du møter mennesker på gaten også? Kan ikke du sjekke ut podcast på egenhånd?? Skjerp deg! Så til deg, Anne Brith - gjør det som er viktig for deg, bruk energi på mennesker som ønsker deg godt - la ordensmakta ta seg av resten👏

Eva Løvaas

12.09.2017 kl.21:25

Hei! Jeg blir så lei meg når jeg leser at et ukjent dame menneske skal få ødelegge for deg og barna dine 🙁. Så jeg vil bare si til deg, ikke gi deg!!!!! Stå på Anne Brith. Heier på deg. Og til deg som driver med denne trakasseringen, hva ønsker du å oppnå (fengselsstraff og bøter). Har du hørt om psykopatiske trekk? Det finnes også kvinnelige psykopater og jeg er redd for at du er ei slik. Søk hjelp!! La andre mennesker være ifred. Anne Brith, stå på og ikke gi deg, vet at det er tøfft, men det er du som vinner tilslutt 😊. Kjenner deg ikke, men velger allikevel å skrive, klem fra Eva

Anne Brith

12.09.2017 kl.21:48

Eva Løvaas: Takk Eva :) Gode klemmer herfra...

Mona

13.09.2017 kl.15:35

Stå på:-)

Skriv en ny kommentar

hits