Shit, hvordan havnet vi her?

12.09.2017 - 20:49 9 kommentarer

Nå kan vi ikke holde det hemmelig mer. 

Det var ikke planlagt å holde noe veldig lenge hemmelig men vi tenkte at vi skulle holde dette litt for oss her hjemme før vi delte det med alle. 

Det var lettere sagt enn gjort!

3 cheerleadere i en familie! Hvem hadde trodd det?

Det hele startet vel med at Sven har gått skadet i nesten 7 måneder og hatt problemer med ankelen. Det harde underlaget på fotballen var ikke ideelt og dermed ble det alternativ trening for han gjennom store deler av sesongen. 

Det var lite motiverende. 

Sven og Espen har jo fulgt Annika tett på med eliteuttaket og har hengt sammen med henne i hagen mens hun har trent. Så da jeg og Sven sto og kommenterte at hun måtte hoppe høyere på en stille salto så freste hun: Om dere mener det er så enkelt så gjør det sjæl!

Sven tok henne på ordet og tok en stille salto og ble like overrasket som både meg og Annika og vi lo hele gjengen. Så kom Annika med replikken: Start på cheerleading davel!

Jeg vurderte å la han trene litt sammen med henne i høst slik at de begge fikk en trening eller to sammen men før uken var gått sa Sven at han kunne tenke seg å prøve. Så han fikk lov til å teste ut hvordan han synes det var og fikk plass på laget Bullets. Det er laget Annika gikk på i fjor. 

Espen har mast på meg i flere måneder om å få starte på turn, men å kjøre han til Jessheim var helt uaktuelt. Jeg kontaktet Tigers og han fikk også plass!

Så i kveld har det vært turnkurs med Mike. Annika har vært med for å lære seg araber flikk hel skru på matte. Sven har startet på et nybegynner-turnkurs og Espen henger med alle andre som er i hallen og trener frivillig. 

Annika ser nok muligheten til å få Sven som en egen base til PS til neste år og har store planer for storebroren. Han selv er bare happy for at ankelen ikke gjør vondt mer og er glad for at han er i gang med noe trening igjen. 

Livet tar noen rare vendinger dere. 

Det er mye latter og treningsglede her hjemme om dagen. Det fine er at treningene er nesten samtidig så Sven og Annika tar tog sammen til hallen. 

Jeg gleder meg til fortsettelsen og er selvsagt like stolt av alle tre. 

Er du gutt eller har du en gutt som ønsker å starte på cheerleading så er det et fantastisk godt miljø i Tigers og kan du sende mail for mer info til: starte@nrctigers.no

Eller bare klikke deg inn her

Dette bildet går inn i minneboka ❤

9 kommentarer

hege

12.09.2017 kl.21:04

Bra de har funnet samme idretten😊 men vil det gå greit med ankelen til din sønn når han starter med cheer? Cheerleading er jo ingen skånsom idrett for ankler og ben.

Lykke til

Anne Brith

12.09.2017 kl.21:06

hege: Jeg har ingen krystallkule å se i dessverre men jeg tipper det skal gå bra. Så langt har det gått strålende og samholdet i lagene og atmosfæren er så oppløftende at det ikke har vært særlig fokus på ankelen de siste ukene.

Marthe

12.09.2017 kl.21:06

Så gøy at også gutta er med!! 😊 For en flott trekløver som driver med cheerleading😉

Berta

12.09.2017 kl.21:11

Det er jo turning på Sørumsand også så du hadde ikke trengt å kjøre sønnen din til Jessheim hvis han ville begynne på turn 😉

Anne Brith

12.09.2017 kl.21:15

Berta: haha det visste jeg faktisk ikke :P Men nå ble det Tigers da. Han vil lære araber flikk med skru etc og vet ikke hvilket miljø det er i turngruppa på Sørumsand. Har bare hørt at de er sinnsykt flinke på Jessheim så derfor var det oppe til vurdering. Men nå er vi happy alle mann :P

Heidi

12.09.2017 kl.21:27

Åååå dette var gøy👏👏fine gjengen din😍ps:gikk ikke å swipe opp på innlegget fra snap nå ❤klem fruen

Anne Brith

12.09.2017 kl.21:48

Heidi: Jeg gjorde en feil.... så la jeg den ut på nytt... takk for info :)

Heidi

12.09.2017 kl.21:34

Funker nå 👍fruen

Cathrine

14.09.2017 kl.01:32

for en fin gjeng:)

Skriv en ny kommentar

hits