hits

Tilbake til Coffe Zero

08.10.2017 - 19:00 5 kommentarer

Annonse

Hei fine dere, 

Nå har det vært en skikkelig travel periode de siste ukene. Jeg har bakt mye mer enn jeg trodde jeg skulle klare og jeg føler jeg daglig har levert kaker til venner, familie og bekjente. 

Med all bakingen kommer det også en god del smaking. Og det er jeg skikkelig god på. Det har blitt litt for mye kake i det siste og jeg tok frem min pakke med Coffee Zero allerede for to uker siden. 

Jeg tenkte at nå var det på tide å dempe søtsuget litt igjen. Men akkurat den dagen da pakkene med Coffee Zero lå på kjøkkenbenken var en venninne av meg på besøk. Hun skal gifte seg neste år og hadde planer om å slanke seg. 

Jeg fortalte henne om Coffee Zero og at det demper søtsuget og mulig går ned i vekt. Jeg gjorde i alle fall det etter 6-8 uker. 

Så da forsvant alle mine pakker med Coffee Zero haha. 

Hun tok dem med for å teste. 

Jeg var da fri og måtte altså kjøpe meg flere.

Sist jeg kjørte på med en slik Coffee Zero boost var i januar-februar, og jeg har jeg anbefalt Coffee Zero til mange av mine venninner siden da. 

Du drikker en eller to kopper om dagen og merker det nokså kjapt at du ikke trenger den daglige dosen av søtsaker. 

Jeg har jo til tider vært avhengig av akkurat det. Og det merket jeg også for noen uker siden da buksene mine ble for trange. 

Coffee Zero er et bra produkt. Ferdig snakket!

Coffee Zero, omtales som en "helsekaffe". 

Min erfaring fra tidligere har vært at jeg har spist mye mindre sjokolade enn jeg normalt gjorde. Det er ikke slik at jeg har blitt totalt avholds på det men jeg merker at det fryktelige søtsuget ikke er der mer. Og derfor var det greit å starte på en ny runde nå. 

Coffee Zero inneholder Krom og krom stopper suget etter det søte. 

Coffee Zero inneholder grønne kaffebønner. Disse har et høyt innhold av antioksidanter. Et daglig inntak av Coffee Zero vil føre til at du får i deg det daglige behovet. Antioksidanter gir en positiv helse-effekt. Derfor kan Coffee Zero holde sykdommer på avstand og bidra til en frisk kropp. 

Jeg har disse små posene med i vesken min slik at jeg har dem tilgjengelige. Men som regel drikker jeg en kopp hver morgen. 

Det har blitt en del av min daglige rutine.

Så nå har jeg altså fått en ny pakke og nå kan min venninne med god samvittighet drikke det hun "lånte" hos meg :P 

Bestill gratis Coffee Zero via denne linken. 

Coffee Zero anbefales for både kvinner og menn, fra 18 år og oppover.

 

5 kommentarer

Åshild

08.10.2017 kl.20:38

Hei. Dette må jeg prøve:))Er alt for glad i sjokolade og det frister heeeele tiden😳Visst dette kan hjelpe på søtsuget da blir jeg happy:))Bestlling er sendt👍

Rs

08.10.2017 kl.21:43

Spør med et smil om munnen og et glimt i øyet,hvordan i all verden kan du som er så flink og bake og lage søte saker anbefale en slik kaffe?da blir d jo ingen som spiser det du lager. Og d er jo super synd,sitter ofte med vann i munnen av dine oppskrtfter😀

Anne Brith

08.10.2017 kl.21:54

Rs: Haha, det er et bra spørsmål. Nå har det seg slik at noen ganger så blir det rett og slett for mye søtt i perioder. Da synes jeg dette er det som funker best på meg. Dette er min andre runde og jeg liker den og det funker. Derfor anbefaler jeg det....

09.10.2017 kl.09:01

det du reklamerer her for er en jojo slanking- da burde du lese deg opp på jojo slanking!Eneste som hjelper er permanent endring av livsstilen- og som med alt annet varig må man ofre noe for å få noe- altså man må jobbe med søtavhengigheten sin for å bli kvitt den!

anne lise

10.10.2017 kl.15:54

dette er veldig bra. har hjulpet meg masse. vekten går nedover og ikke oppover her. heldigvis noe som funker for meg:)

Skriv en ny kommentar