Sommerfugler i magen ♥

13.11.2017 - 07:52 Ingen kommentarer

I dag skjer det ♥ 

Det er så spennende at jeg nesten blir kvalm av å tenke på det!

2 spennende møter som begge vil kunne forandre livene til meg og barna.

Uansett hvordan det vil gå så er jeg utrolig stolt over den jobben jeg gjør, som faktisk gjør at jeg kommer i slike posisjoner som dette. Derfor tenker jeg at så langt er jeg bare stolt over egen innsats. Går det ikke veien så vil det komme flere sjanser!

Livet kommer med opp og nedturer, og i forrige uke fikk jeg en nyhet som nesten tok knekken av meg. Jeg bestemte meg raskt for å rett og slett parkere hele dritt-nyheten. Lagret den i filsystemet i hjernen som kalles: Må vente, kan ikke ta stilling til dette nå. 

For det er slik det er i livet noen ganger. 

Du får utrolig dårlige nyheter innimellom og lar du deg knekke av dem, så er jo alt håp ute. Bruker du for mye tid på å gruble på det, så funker det heller ikke. 

Du må parkere det og ikke ta det frem før du kan gjøre noe med situasjonen. 

For meg var det en regning. 

Og du har nok helt sikkert opplevd det du også, at store regninger ikke alltid passer. Særlig når du lever på et stramt budsjett. Jeg blir tussete av å tenke på det, så jeg har bare parkert det. Betalte den, men skjønte fort at husdrømmen ble forskjøvet noen måneder frem i tid.

Men i dag er det en ny dag, med nye muligheter. 

Det er det vi må fokusere på når ting går trått. Og jeg er sikker på at ting vil komme til å gå slik som jeg har planlagt. Det umulige tar jo bare litt lengre tid. 

Jeg er også veldig glad for at denne helgen som har vært er over. Det har vært spennende, men slitsomt haha. Å kombinere det å bake, gi nok oppmerksomhet til alle barna, støtte dem i konkurranser, lage middager, vaske tøy og blogge. DET er et puslespill som skal gå opp altså!

Men sammen klarer vi det. 

Nå ser jeg frem til dagens møter, en deilig middag med barna og så skal vi ønske Lani velkommen!

Og slik det ser ut nå så skal morgendagen starte med skyfri himmel og da skal jeg gå morgentur langs Glomma med Lani!

Kan det bli bedre!

Ha en finfin mandag dere  ♥ 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits