hits

Birthday Girl ❤

28.11.2017 - 09:02 5 kommentarer

I dag er det 13 år siden denne jenta ble født. Sent, en iskald novembernatt i Mosjøen. 

Hun var mørk brun da hun kom ut og hadde veldig langt sort hår. Hun lignet totalt ikke på broren sin, som kom ut helt lys.

Fra den aller første dagen har hun bergtatt oss. I starten var det med sine våkenetter. Jeg klarte ikke fatte at en baby kunne holde det gående så lenge i strekk. Jeg husker hvor fortvilet jeg var og at jeg selv tok en avgjørelse at jeg skulle slutte med amming allerede etter 6 uker. Det var full panikk på helsestasjonen og på fødeavdelingen. De ville ha meg tilbake, men jeg sto på mitt. 

Jeg kjente på magefølelsen at denne jenta trengte noe annet enn det jeg kunne gi henne. Og slik ble det. Hun ble roligere ❤ Og vi fikk sove ❤

Jeg kjenner meg veldig igjen i Annika. Det er sjelden at jeg ser ungdommer som er så målrettet og fokusert som henne. Hun er så sta, at når hun har satt seg et mål så skjer det. 

En annen ting som er utrolig flott med denne jenta er hennes omsorg for dyr, bamser og andre mennesker. Sammen med Sven gjør hun mye for at alle rundt henne skal ha det bra. Det er en god egenskap. 

I dag 13 år. Hvor ble tiden av? 

Hennes største ønske for dagen er nok en hund, men det må komme i 2018 ❤ Ellers så vet jeg at hun har fått oppfylt mange ønsker, drømmer og mål allerede. Et av dem var å komme inn på Jr. Coed Elite. Og der trives hun veldig godt. Hun reiser alene med tog for å trene frivillig i hallen. Det blir mange timer trening i uka, men dette er det hun drømmer om og jeg støtter henne i det. 

Sammen har vi mange planer. En av gavene i dag var en tur til London. Der skal vi kose oss. Jeg vet hun også drømmer om å få reise på språkreise og jeg håper jeg kan være med å bidra til at også den drømmen går i oppfyllelse. 

Kjære Annika, du er morsom, ærlig, åpen, omsorgsfull og målrettet. Du fyller rommet med latter og glede og tør å være annerledes. Når noen sier ja, sier du nei, og selv om du er den eneste som sier nei, så tør du å stå for din mening. Du har tro på deg selv og vet hva du vil. Det vil bringe deg langt i livet ditt. Du vil bli advokat og studere på Harvard. Jeg vet du kommer til å gjøre det du bestemmer deg for! Det er sånn du er. Og på veien så behandler du alle med respekt og likeverd! Det gjør meg som mamma stolt ❤

Gratulerer med dagen! Vi elsker deg ❤

5 kommentarer

Beate

28.11.2017 kl.14:31

Gratulerer med flotte Annika :)

Anonym

28.11.2017 kl.16:14

Gratulerer med 13 års dagen til Annika. Min nevø (første tante barnet) blir 13 år i morgen.

Linn

28.11.2017 kl.17:53

At du sjeldent ser ungdommer som er så fokusert og målrettet som din datter, skyldes nok at hun er nettopp din datter. Hvilke andre enn dine egne barn kjenner du så godt at du vet hva som er deres mål og hvor mye de jobber for å nå dem?

Torill

28.11.2017 kl.21:22

Fine jenta di!! Gratulerer masse!!

Lisbeth Lone

29.11.2017 kl.08:55

Kom ut , litt morsomt 😉

Du har selvfølgelig all grunn til å være stolt av din flotte Annika .

Det er moro med barn som går all in for det de brenner for 👍

Tenker hun har en god motivator og at dere er et Super team sammen .

Gleder meg til å følge dere videre på Bloggerne .

Og ja du har all grunn til å være stolt av at du ble med videre .

Og husk at det er fordi du er deg , med dine ting og at du gjør serien drit bra sammen med Marna og Ørjan .

Jeg virkelig liker å følge dere .

Ha en Super dag videre og en fin adventstid fine du ☘💚☘

Hilsen Lisbeth 😊

Skriv en ny kommentar