hits

Skal jeg virkelig gjøre det?

11.01.2018 - 13:37 6 kommentarer

Det deilige med at det snør ute er at alt blir lyst og hvitt ❤

Man blir glad av det! 

De siste dagene har jeg vært litt for meg selv. Brukt litt tid på å fordøye det som skjedde på tirsdag. 

Jeg var jo i en lang samtale angående noe som skal komme på tv. Og det var utrolig spennende. Jeg har alltid ment at om jeg skulle være med på noe på tv, så måtte det være noe, der jeg fikk lov til å være meg selv. Helt ekte og usminket. Tørre å bruke min tid på tv til å formidle noen av de tingene jeg brenner for. 

For at det skal bli ekte så må grenser noen ganger brytes. Da mener jeg mine egne. Skal jeg virkelig slippe et kamera så tett innpå? På det aller mest private? Ting jeg er redd for å ta opp her på bloggen, fordi jeg vet at det kommer til å komme reaksjoner, skal jeg dele på skjermen. 

Valget ble tatt. Jeg sa ja til det ❤

Jeg ringte en av mine bestevenner etter møtet og fortalte om mine planer. Han svarte med å si: Oj. Ja, det er jo deg da. Men du vet det kommer til å komme reaksjoner. Det blir overskrifter. Du er ikke redd for at du setter din egen lykke på spill nå? Tja, jeg tror ikke det, svarte jeg. Jeg føler at magefølelsen er såpass god nå at det er riktig. 

Det blir litt som å snakke om han jeg har truffet, som forresten heter Erik. Skal jeg ikke snakke om han fordi det er en sjanse for at ting ikke kommer til å gå? 

Jeg husker veldig godt en av de fineste samtalene jeg hadde med han i jula. Jeg sa direkte: Du vet at ingen forhold varer evig? Og om dette varer i 3 uker eller 3 måneder så er det viktigste at vi har det bra så lenge det varer. 

Innerst inne ønsker vel alle at noe skal vare livet ut, men statistikken er jo så utrolig avslørende der. Vi klarer det ikke. SÅ la oss heller være realister. 

Han så på meg og sa: Hva om du bestemmer deg for at dette skal vare? Det må jo være målet!

Og han har jo rett i det da! 

Det har ikke vært første gangen han har overrasket meg, for å si det sånn.

Jeg har de siste dagene også vært litt tankefull rundt de som ikke liker meg, og de som skriver usannheter om meg på nett, skulle finne ut hvem han var og begynne å skrive og diskutere ting om oss. Jeg har hatt det som en slags greie hengende over meg de siste dagene. 

Så derfor sier jeg det like godt rett ut: Han er 31 år og kommer fra Bærum. 

Jeg har jo klart å lure han med på Ikea på lørdag så jeg tipper det er mange som kommer til å treffe på oss, og vi har allerede truffet på mange av dere når vi har vært ute i Oslo, i tiden vi har datet. Det er bare hyggelig, men nå vet dere altså. Si gjerne hei, og ta bilder, men jeg synes det er fair om dere spør først. For han har faktisk ikke bedt om å være offentlig. 

Møtet med coachen min Mr. T ble også alt annet enn forventet. Der begynte det en nokså stor prosess i topplokket. Det var særdeles interessant og nokså spennende å sette kursen sammen med han mot 2020. 

Ingen klarer å være på topp hele tiden. 

Når man når noen mål så må man reflektere og samle seg. Samtidig som man, når man jobber mot målet må holde balanse. Det er litt som å surfe, for de som kan det. Vil man for mye, så faller man. Det er viktig å lene seg litt tilbake, og være litt avslappet. Vite når man skal være på topp og planlegge det. 

Jeg nådde noen viktige mål i 2017. Og visste ikke helt hva jeg skulle sette meg som mål i 2018, annet enn mer baking. Men nå, etter de siste dagene har det blitt mer klart for meg. Litt skummelt er det, men om man ikke tør å gå utenfor komfortsonen så vil man heller ikke oppleve det beste!

Og det er det jeg skal ha ❤

PS Visste du at rosa roser har en betydning? Dette fant jeg på nett om disse rosene: 

Medium Pink Roses: If you have a first love, want to congratulate someone or want to cheer up a friend who?s grieving or healing. Sender en god tanke til min kusine Hilde i dag! Veldig glad i deg Hildemor ❤

6 kommentarer

Kristine Larsen

11.01.2018 kl.16:19

Så utrolig spennende<3

Anne

11.01.2018 kl.18:53

💞

Liberty

13.01.2018 kl.14:11

For en fantastisk genser! Hvor er den kjøpt?

Anne Brith

13.01.2018 kl.14:34

Liberty: Mango:)))

Heidi

13.01.2018 kl.20:42

Lykke til med TV- programmet og kjærligheten💞

Sigrid

14.01.2018 kl.23:26

Spanande,gler meg til å sjå deg på skjermen!

Skriv en ny kommentar