hits

Sandefjord ❤

11.02.2018 - 21:34 3 kommentarer

Det ble en hektisk dag i går ❤

Først var det masse jobb hjemme. Måtte bake, og fikse kakene til Stina og pakke før jeg dro. Så dro Erik og jeg innom en bursdag. en av vennene til Erik hadde en søt liten frøken som fylte år ❤ Etter bare et kort stopp der så bar det mot Sandefjord og Stina. 

Jeg skal komme med noen bilder i morgen, og oppskriften på det jeg bakte. 

Jeg fikk møte Isabell for første gang, og søsteren til Stina, samt mange av hennes nærmeste venner. 

Mange av dere har reagert på mitt og Stina sitt vennskap. For å si det slik, så er det vanvittig befriende å ha blitt så god venninne til Stina. Da vi også er kollegaer og kan jobbe tett sammen. Kanskje ser jeg på Stina som en lillesøster? Hun er bare tvers gjennom god og jeg liker å være sammen med henne. Så det ligger ikke noe mer baktanker rundt det enn at vi trives sammen. 

Kanskje var vi søstre i et tidligere liv? :P 

Jeg og Erik dro ikke altfor sent hjem. Vi la oss også nokså tidlig. Det var iskaldt på rommet da vi kom tilbake. Jeg hadde glemt å lukke et vindu haha. Så det var nokså godt at Erik bare la seg inntil meg og varmet meg. Jeg sovnet innen 2-3 minutter. 

Jeg er nokså kresen på senger og puter. Dette spesielle litt divasyndromet fikk jeg da jeg jobbet som flyvertinne. Jeg er ekstremt opptatt av at jeg skal sove bra. Og har hotell jeg overnatter på ikke en bra pute eller seng så sier jeg det faktisk. 

Men hotellet vi lå på, som forøvrig heter Clarion Hotell Atlantic, hadde en helt vanvittig deilig seng. Putene var perfekte. 

Senga var fylt med ballonger da vi kom, og vi meldte oss inn i deres fordelsprogram i dag og vant 10.000 poeng haha. Det var såååå morsomt. Se på mystory på snap for å se => annebrith.no 

Vi betalte for rommet bare så det er sagt. Så slipper det å bli spørsmål om jeg driver med skjult reklame her. Når man betaler for noe så skal ikke innlegget merkes. 

Som dere sikkert kan se på det første bildet så ser jeg litt sliten ut. 

Det har vært en travel uke, med nokså mye å gjøre. På vei til Sandefjord følte jeg meg skikkelig uvel. Som om hodet mitt skulle eksplodere. I dag tidlig var det like ille. Jeg tror jeg har vært dårlig på å slappe av den siste uken. Så da vi hadde spist frokost ba vi om sen utsjekk og så la jeg meg litt nedpå. 

Å ha Erik der da som passer på at jeg har det bra, som dekker dyne over meg og som lukker gardinene slik at jeg skal sove bedre er utrolig deilig. Han er utrolig omsorgsfull. Jeg kan ikke huske at jeg har møtt en person som har så stor omsorg for andre mennesker. 

Alle som møter han sier til meg etterpå: For en utrolig flott fyr. Det var Stina sine ord i går kveld også ❤

Jeg ser frem til å sjekke inn på The Thief kommende onsdag og ligge en time eller to i spaavdelingen altså! Det er noen timer jeg bare gleder meg til. Da skal det logges helt av. 

Det kommer som sagt et innlegg til her i kveld. Dere har enormt mange spørsmål om dagen og jeg skal svare ærlig på noen av dem....

Klemmer ❤

3 kommentarer

Lillyan

11.02.2018 kl.21:52

Når man vet sin verdi, så treffer man noen som også gjør det. Likt tiltrekker likt <3 Så nå du sier at han er utrolig god og snill er det fordi du kjenner igjen den samme egenskapen i deg selv. Jeg heier på dere, og syntes det er sååååå koselig å lese om dere:)

Helena Westergren

11.02.2018 kl.22:30

det var koselig å hilse på dere :) og enig, erik virka som en veldig flott fyr <3

Anne Brith

11.02.2018 kl.22:32

Helena Westergren: Takk det samme :) Veldig koselig!

Skriv en ny kommentar