hits

En venn i nøden ❤

10.03.2018 - 09:26 Ingen kommentarer

Herregud, dette er en av de mest forferdelige minuttene jeg noen sinne har hatt. 

Jeg er i dag så glad for at jeg hadde Sofie sammen med meg. For jeg holdt på å knekke sammen. 

Vi var i Drammen. Vi hadde møtt en synsk mann som hadde fortalt en god del om hvordan min hverdag kom til å se ut fremover. Det var god stemning og Sofie ville bare ta noen bilder ute i gågata før vi dro tilbake til Oslo. 

Mens vi sto der skulle jeg bare overføre neon penger til min egen brukskonto. Da jeg logget inn i nettbanken fant jeg ut at det manglet 130.000.- Jeg fikk akutt panikkangst. Sofie så på meg at jeg fikk problemer med å puste og spurte hva det var. 

Klokken var langt over fire på ettermiddagen så det var jo ikke sjans i havet å få tak i banken heller. 

Jeg var så satt ut at jeg begynte å gråte. Jeg var helt sikker på at jeg hadde blitt svindlet eller at jeg hadde overført 130.000 som en feil til noen.

Jeg begynte å tenke alle mulige ting. Fullstendig angst og panikk. Herregud hva skjer liksom? Penger kan ikke forsvinne på den måten?

Sofie beholdt roen og fikk meg inn på en restaurant og så fikk vi i oss litt mat. Hun roet meg så mye ned at jeg faktisk klarte å finne ut hva det var som hadde skjedd. Jeg hadde aldri klart å beholde roen om det ikke var for henne. Hun sa også: Om du skulle mistet så mye penger hadde han mannen nettopp også sagt noe, Anne Brith haha. Etterpå kan vi jo le om det hele men der og da var det helt forferdelig. 

Det tok bare noen dager så var pengene tilbake på konto, men jeg var 100% sikker på at jeg nå var svindlet. Noe jeg ikke var haha. 

Det var jo jeg selv som hadde gjort en feil, og det måtte jeg jo selv bøte for i noen dager. For jeg hadde de neste 3-4 dagene bare noen tusenlapper på kontoen min. Og som mamma til 4 hvor 3 er tenåringer så går det litt penger ila en helg. 

Mandag morgen var alt i skjønneste orden men jeg var nervevrak store deler av de dagene. 

Hvordan klarte jeg ikke å ha kontroll på hva jeg overførte, til hvem og hvilke regninger som gikk til hvem? Det var et tegn for meg på at jeg må gi den kontrollen over til min regnskapsfører og han har etter den dagen hatt 100% kontroll over alt det der. Det går så utrolig fort i svingene til tider og det er lett å sette på en ekstra 0 når 13.000 skal betales eller legge inn feil konto når penger skal overføres til skatt eller moms.

Takk Gud for Sofie og de samtalene i dagene etterpå. Hun var den eneste jeg turte å fortelle hva det var jeg hadde gjort galt. Jeg skammet meg sånn for å ha gjort den feilen. 

Heldigvis ble det rettet opp i, men å se at du mangler 130.000.- er det verste jeg har opplevd hittil i år. 

Sofie, du er best! ❤

Klemmer herfra!

Heldigvis betalte Sofie maten.....:P 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar