hits

Sunday morning ❤

11.03.2018 - 10:39 Ingen kommentarer

Søndag morgen ❤

Amerikanske pannekaker, smoothie og smilende ansikter rundt bordet. 

Vi la oss nokså tidlig og fikk en skikkelig god natt søvn.

Jeg fikk så utrolig mange positive tilbakemeldinger fra dere i går etter jeg sa ifra på snap. Og må bare si tusen takk for alle snapper fra dere. Jeg hadde ikke sjans å svara alle og det beklager jeg. Jeg prøver jo å svare alle som kontakter meg, men det klarte jeg rett og slett ikke i går. Jeg tror jeg fikk flere hundre meldinger. Og vet dere: å vite at dere er der! ❤ Helt utrolig! Det rørte meg ❤

Erik og jeg har en hemmelighet Jeg gleder meg sånn! Neste innlegg blir om akkurat det. Åååå det er så spennende.

Christian ble levert til pappaen nå nettopp og derfor blir det ikke noe bilder av ferdig bryllupskake før til neste helg. Han kommer noen ekstra dager hit denne uken. SÅ skal vi bruke tid på pynt og så sette sammen alt. Før folk begynner å lure så må jeg bare si at kaken nå er fryst ned, så det er ingen grunn til å tro at kaken skal stå til neste helg. Denne kaken er laget av en 5 åring og det er hans kake, som ikke skal gis bort til noen. Bare så det er sagt. Og om han slikker på fingrene og fortsetter bakingen så er det opp til han å gjøre det. Men for dere som er redde for at vi skal gi bort kaken en 5-åring har laget så skal vi ikke det. Vi kommer til å kose oss med den her. 

Det er godt å våkne uthvilt og sammen med de jeg er mest glad i. I går kveld fikk barna hilse på foreldrene til Erik. Veldig koselig var det. Det er også veldig godt å vite at det nå finnes to ekstra personer som bryr seg om meg og barna mine. To mennesker som vil oss godt. 

Vi spiste amerikanske pannekaker i dag til frokost. Vil dere ha oppskriften så legg igjen en beskjed på facebook under innlegget så skal jeg dele den om det er nok folk som ønsker det. Samme gjelder smoothiesoppskriften. 

Det skjer mye for tiden men jeg må nesten samle alt opp i et eget innlegg senere i dag! 

Det er generalprøver i dag også, så det blir noen timer i Tigershallen også ❤

Snakkes om litt dere ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar