hits

Ny jobb! Journalist i VG ❤

13.03.2018 - 19:50 Ingen kommentarer

Det føles helt magisk!

Jeg har alltid drømt om å jobbe som journalist, og da jeg fikk holde mikrofonen i dag, kjente jeg at dette, DETTE er noe jeg har lyst til å gjøre mer av. 

Men dessverre måtte jeg gi mikrofonen tilbake til Morten Hegseth :P Å spørre oss bloggere ut på den røde løperen er jo hans oppgave. 

Men dagen i dag har vært magisk på så mange måter! Jeg har fått snakket med gode kollegaer, blitt kjent med nye fjes og fått inspirasjon til en vanvittig kul kake. Eller faktisk to. Jeg har lovet å bake den ene til vår neste innspillingsdag. Erik Solbakken skal få patent på den :P 

For en dag det har vært. 

Hva det er vi holder på med får jeg ikke lov til å røpe, men det blir vist på tv til høsten! FØLG MED!

Jeg startet dagen i dag allerede klokken 5. Det var så utrolig deilig å stå opp tidlig og jeg følte jeg var tilbake til mitt gamle jeg igjen. Jeg tok på meg yogaklær og satte på musikk. Etter det tok jeg en dusj og var i bilen allerede 6.50. Selv med kø inn til Oslo var jeg på kontoret allerede kvart på åtte! 

Deilig ❤

Etter det gikk det slag i slag, helt til jeg stivnet til da det kom en forferdelig melding inn fra Annika hjemme. Aldri før har jeg vært så redd for barna. 

Men mer om det i neste innlegg. 

Til alle i dag på settet: TAKK for en nydelig dag. Neste gang vi møtes har jeg med kake ❤

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar