hits

3 ❤ months with you

14.03.2018 - 08:44 Ingen kommentarer

Tiden flyr!

Jeg tenkte ikke på det før en av dere som følger meg kommenterte det: Det er tiden før hjertene og tiden etter. Når kom hjertene? Jo, de kom da Erik kom inn i livet mitt. 

I går, og uken før det, og for noen uker siden spurte noen meg et spørsmål. Ja, vet dere, det samme spørsmålet dukker opp jevnlig. Av dere der ute, av mine nærmeste og av kollegaer. Alle som ikke har fått møtt på Erik spør om akkurat det samme. Så rart. 

De spør: Er han så bra som du skal ha alt til å være?

Jeg bruker bare svare ja, men egentlig lyver jeg. Inni meg tenker jeg: Han er mye mye bedre. 

Det betyr at jeg lyver når folk spør meg om kjæresten min. 

Jeg har mange venninner som sier at det er flott at jeg endelig møtte en rolig og snill fyr. Det betyr ikke at Erik gjør alt for meg, for det er langtfra slik. VI har våre diskusjoner og vi mener mye forskjellig. Men det er ikke noe i Erik som har gitt meg grunn til å tvile. Allerede fra første chat på Tinder. Det var ikke noe hei søta, så sexy du er eller skal vi møtes i morgen?

Det var: Gleder du deg også sånn til jul?

Jeg husker at jeg tenkte: Hvordan kan en voksen fyr være så entusiast over julen? Men så kom julen og han var helt i hundre over nyttårsaften. Skulle han treffe kompiser så snakket han så varmt om dem at jeg trodde de så hverandre daglig og var uadskillelige. Han kunne beskrive hvor mye han gledet seg til en middag med familien, og bare det å høre på han fikk meg misunnelig. Tenk å ha et så godt forhold til sine foreldre!

Men det er sånn Erik er. Jeg har siden vi møtte hverandre aldri hørt han snakke et stygt ord om noen. Enda han har fortalt meg om situasjoner i livet sitt hvor ting var utfordrende. 

Og det gjør at jeg har blitt ufattelig trygg på han. Han har alltid gjort det han lovet. Alltid fulgt opp. Uten store ord eller andre lovnader. Han bare gjør det og er tilstede. 

Det er noe jeg beundrer. 

Jeg ser aldri etter feil. Slik mange andre gjør. Både han og jeg har feil og mangler. Vi kan bruke mye tid på å fokusere på at som vil kunne gjøre livet vårt sammen miserabelt og mangelfullt. Vi kan peke på og le. Riste på hodet av interesser og væremåte. Men hva gir det oss? Ingenting. 

Jeg velger hver dag å se det gode i oss. 

Jeg eier ikke tålmodighet. Han har bøtter og spann av det. Han trekker konklusjoner og kan fantasere i det uendelige om eventuelle utfall av situasjoner, mens jeg ofte hopper i noe og ser hvor det bringer meg. Vi er tett på hverandre, men også langt fra hverandre. Vi lar den andre leve sitt eget liv, uten å dømme eller kreve. Vi ser hverandre noen uker 4-5 ganger og noen uker bare 1 gang. 

Jeg tror vi har noe bra på gang. 

Det føles som om jeg er forelsket i min beste venn. Bestevenn og kjæreste i ett.  

Akkurat slik det skal være ❤

3 mnd er ikke lenge, men tid betyr ikke noe. Det kunne vært 9 år eller 5 dager. Følelsen om å komme hjem var der fra dag en. Og da spiller tid ingen rolle. Det er det vi gjør i dag som betyr noe.

Morgendagen har vi ikke. Gårsdagen er tapt. Alt vi har er her og nå. 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Annebrith.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar