hits

Jeg gjør det!

13.04.2018 - 10:16 10 kommentarer

Det er fredag, snart helg, solen skinner og det kribler i magen min!

Det er noe jeg har gått og tenkt på i mange måneder nå. Helt siden i oktober i fjor faktisk. Og jeg har tenkt, grublet og vurdert. Skal, skal ikke? En stor avgjørelse for meg og barna og det er skrekkblandet fryd. 

Det er så skummelt men så spennende at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Men jeg tok i går kveld sent en avgjørelse. 

Jeg gjør det!

I løpet av veldig snart skal jeg forteller dere hva det er. Det tar nok bare noen dager. Men jeg må informere barna, jeg må informere Erik, helst fortelle det til mine foreldre, hans foreldre og mine nærmeste venner. Jeg trenger ikke deres velsignelse, men jeg trenger å vite at de vil støtte meg i tiden fremover. 

I dag baker jeg på kjøkkenet, smiler og ler. 

Jeg følger endelig hjertet mitt og magefølelsen. Og det føles så deilig. Denne satt så langt inne, men jeg er glad jeg gjorde det. Jeg er så glad for at jeg endelig turte å satse på meg selv og mine ideer. 

I morgen har Erik bursdag, men mer om det siden. Det er jo derfor jeg baker nå. 

Jeg har også vært ute og løpt litt langs Glomma i dag. Hei, igjen liksom. Takk for sist. Alt var slik det var i fjor. Vannet som renner, stien, og solen som skinner så deilig gjennom trærne. Velkommen vår. Du er jammen deilig!

Jeg baker også litt til Julianne i dag. Det skal dere få se etterhvert. I kveld blir det kos med kjæresten. Jeg fikk unna alt av gaveshopping i går og jeg skal overraske han med noe fint! 

Jeg prøver ikke å tenke så mye på det med hus akkurat i dag. Det løser seg ikke i dag uansett. Neste uke skal vi til banker og sjekke alt opp slik at vi kan slå til på et hun når vi ser et vi liker.

Jeg tror at jeg i kveld skal ta meg et lite glass. Og kose meg med stedet jeg er på akkurat nå. 

Jeg LOVER å komme med mer informasjon så fort jeg har snakket med mine nærmeste. 

Klemmer ❤

10 kommentarer

13.04.2018 kl.10:57

Så nettopp siste episode av bloggerne. Herregud, så søt mamma du er 💜

Anne Brith

13.04.2018 kl.11:33

Anonym: Takk:)))))

13.04.2018 kl.15:06

Er du manisk-depressiv? Det går liksom fra den ene ytterligheten til den andre på minutter.

Anne Brith

13.04.2018 kl.15:33

Anonym: Det kalles å leve! Følelser. Du bør prøve det!

Charlotte

13.04.2018 kl.22:39

Nammm :D

Anne Brith

16.04.2018 kl.08:47

Charlotte: :)

Siw

14.04.2018 kl.03:54

Litt lei sånne klikk innlegg, fengende og gjør meg nysgjerrig og klikker meg inn....og etter å ha lest så vet jeg ikke noe mer allikevel! Men skulle gjerne ha prøvd den mat kassen, ser bra ut og drømmer om noe slikt. Selv går jeg på sosialen og leter etter pante flasker hver dag for å få det til å gå rundt. Hater det, hater at folk glor på meg, vet jeg ser dårlig ut pg av sykdom og lever livet mitt igjennom å lese blogger som deg! Det er mitt innblikk til utverden om du skjønner. Det var litt kritikk først men jeg får mer og mer respekt for den du er og står for! Synes du er tøff og så bra at du står på ditt, og ikke minst at du deler på godt og vondt.

Anne Brith

16.04.2018 kl.10:44

Siw: Hei. Takk for din kommentar. Jeg trenger både ris og ros for å kunne utvikle meg, så takk for det :) . Ønsker deg masse lykke til. Stor klem. <3

L

16.04.2018 kl.23:18

Har du lagt ut oppskrift på makronene??🙌

Anne Brith

17.04.2018 kl.07:58

L: Ja, liger under kategorien makroner

Skriv en ny kommentar